4.5 C
Deurne
zaterdag 24 februari 2024
Home- DeurneDMG Radio past zondagmiddag aan met nieuw programma De Muziekfontein

DMG Radio past zondagmiddag aan met nieuw programma De Muziekfontein

Wie herinnert zich de legendarische muziekwinkel ‘De Muziekfontein’ op de hoek van de Molenlaan en de Kerkstraat in Deurne niet? Het is inmiddels alweer enkele jaren geleden dat deze roemruchte winkel in Deurne zijn deuren definitief sloot. Sinds een tijdje is DMG-dj Arno Knapen bezig met poetsen, poetsen en nog eens poetsen want na al die tijd is er een laag stof ontstaan en is het hard nodig dat alles er als nieuw uitziet en klinkt. En dat heeft een reden, want vanaf volgende week zondag 6 december komt De Muziekfontein terug in Deurne maar dan op DMG Radio!

Voortaan neemt Arno Knapen je op zondagmiddag van 17.00 uur tot 19.00 uur mee op een ’trip down memory lane’ met de grote hits, maar ook de vergeten pareltjes uit de jaren 70 en 80. En alle muziek in het nieuwe radioprogramma komt van vinyl. Tijdens het radioprogramma kun je mee doen met het spelletje 33′ of 45′?, hoor je Arie’s Muziek Safari en en bij het onderdeel Arno’s Laaaangeeee wordt een 12-inch-versie van een hit van toen gedraaid. Vanaf volgend weekend hoor je iedere zondagmiddag van 17.00 uur tot 19.00 uur De Muziekfontein met Arno Knapen op DMG radio. Tot die tijd gaat Arno nog even door met poetsen zodat alles op tijd schoon is.

Platenrijk uur eerder
Met de komst van De Muziekfontein wordt de DMG programmering op de zondagmiddag aangepast. Met ingang van zondag 6 december begint het Platenrijk met Eric Welten een uur eerder en hoor je de beste 70’s en 80’s voortaan van 15.00 uur tot 17.00 uur op DMG radio. Daarna volgt het nieuwe programma De Muziekfontein en de zondag wordt afgesloten met drie uur lang muziek van Nederlandse bodem in DMG Nationaal met Ronny Holthuysen.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen