24.2 C
Deurne
maandag 2 oktober 2023
Home- Deurne Belangrijkste ingrediënt voor lekkerste koekje is vooral plezier maken bij Heel...

[VIDEO] Belangrijkste ingrediënt voor lekkerste koekje is vooral plezier maken bij Heel Deurne bakt

Bakker Bart Vedder had het woensdagmiddag druk met de bakwedstijd op de Markt in Deurne. Tientallen kinderen en ouders hadden bij de ijsbaan zijn advies nodig bij het maken van het lekkerste koekje en het mooiste versierde cakeje of eierkoek.

De creaties van de kinderen gingen als ze klaar waren een grote oven in zodat naderhand kon worden bepaald wie de winnaar werd van Heel Deurne bakt. Bekijk hieronder de video- en fotoreportages die Jos van Neerven en Josanne van der Heijden van DMG maakten.

Tekst gaat verder onder video en foto’s

Ameezing on Ice
Vrijdag 30 december is er weer een muzikale avond bij het IJsfestijn met Ameezing on Ice. Meezingen is niet verplicht, maar mag natuurlijk wel. Bart en Mark nemen je mee in een avond vol zang, dans, spel en véél plezier waarbij alle bekende hits voorbijkomen. Kortom; een feest der herkenning.

Sneeuwballenstrijd
DMG Radio vind je zaterdag 31 december ook weer op de ijsbaan. Van 12.00 tot 16.00 uur is er DMG on Ice waarbij de kinderen kunnen meespelen met de Sneeuwballenstrijd en kans maken op een prijs uit de DMG Grabbelton.

10-rittenkaarten winnen
Ook kunnen de kids elke week meedingen naar een gratis 10-rittenkaart, hiervoor kan je jezelf inschrijven bij de DMG-dj’s op de ijsbaan. Deze week geeft DMG zelfs vier van de 10-rittenkaarten weg. Van 16.00 tot 18.00 uur is er een afterparty vanuit de studio in het Cultuurcentrum waarin rond 16.15 uur ook de winnaars van de 10-rittenkaart bekend wordt gemaakt. Deze week schaatst ook de tweede kandidaat in De Snelste van Deurne waarbij het schaatstalent van bekende Deurnenaren wordt getest.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen