25.8 C
Deurne
dinsdag 25 juni 2024
Home- DeurneJumping Indoor Leunen verhuist naar Green Valley Estate Deurne

Jumping Indoor Leunen verhuist naar Green Valley Estate Deurne

De springwedstrijd Jumping Indoor Leunen verhuist met ingang van komend jaar naar Green Valley Estate aan de Bruggensweg in Deurne. Rijvereniging ‘Ons Genot’ houdt de competitie voor paarden- en ponyruiters sinds 2009 in het Limburgse Leunen maar heeft nu besloten om de wedstrijden te verplaatsen.

Van donderdag 5 tot en met maandag 9 januari vindt de 12e editie plaats en zal deze voor het eerst in Deurne worden gehouden. “Daar zijn we bij Green Valley Estate heel trots op”, geeft het Deurnese bedrijf aan. De club uit Leunen heeft zelf geen beschikking over een indoor arena en zijn daarom afhankelijk van andere partijen.

Erg flexibel
Green Valley Estate laat weten dat beide organisaties uitkijken naar de samenwerking: “Jumping Indoor Leunen wil ieder jaar een wedstrijd organiseren die niemand wil missen. De ruiters worden altijd goed ontvangen door het secretariaat van de organisatie. Met eventuele problemen wordt goed meegedacht, ze zijn erg flexibel en vriendelijk. Ze houden alles zo laagdrempelig mogelijk om de paardensport voor hun leden en de omgeving aantrekkelijk te maken en te houden.”

Prijzengeld
Sportiviteit en gezelligheid staan bij Jumping Indoor Leunen voorop, meldt Green Valley Estate: “De eerste paar jaar hebben ze daar dan ook vooral in geïnvesteerd. Nagenoeg alle opbrengsten waren nodig voor het organiseren van de volgende editie. Ze vinden goed prijzengeld belangrijk, zodat het aantrekkelijk is voor ruiters om te komen. Ze zorgen goed voor hun vrijwilligers en sponsoren.”

De wedstrijden van Jumping Indoor Leunen vinden plaats van donderdag 5 tot en met maandag 9 januari bij Green Valley Estate aan de Bruggenseweg 11a in Deurne en starten dagelijks om 8.00 uur.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen