12.4 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneBergopwaarts gaat langdurige samenwerking aan met onderhoudsbedrijven

Bergopwaarts gaat langdurige samenwerking aan met onderhoudsbedrijven

Woningbouwvereniging Bergopwaarts uit Deurne gaat een langdurige samenwerking aan met onderhoudsbedrijven Caspar de Haan, Manders Totaal en Dusol Vastgoedonderhoud. Afgelopen dinsdag ondertekenden de partijen een meerjarige overeenkomst voor de uitvoering van het schilderwerk voor de woningen.

Bergopwaarts en de onderhoudsbedrijven werken vanaf nu samen volgens de methode Resultaatgericht Samenwerken (RGS). “Dit heeft als doel betere resultaten voor klanttevredenheid, kostenefficiency en kwaliteit van het werk”, geeft Bergopwaarts aan.

Kosten laag houden
Op deze manier werken volgens de woningbouwverenging alle partners samen aan de beste investeringen in vastgoed en de slimste onderhoudsaanpak. “Efficiënte bedrijfsprocessen en continu verbeteren staan bij RGS centraal. Zo houden we de kosten laag en de prestaties hoog. Leerervaringen uit vorige projecten passen we toe bij nieuwe projecten. Er worden ‘resultaatafspraken’ gemaakt in plaats van de traditionele inspanningsverplichting. We gaan met elkaar het gesprek aan en geven elkaar de ruimte om de beste methode uit te zoeken”, meldt Bergopwaarts.

Huurders
Ook de mening van huurders wordt meegenomen in het proces. “We meten de ervaringen van huurders over de kwaliteit en de uitvoering van de werkzaamheden. Gezamenlijk bekijken we waar het beter kan. Door RGS werken alle partners samen aan een hogere huurderstevredenheid”, geeft Bergopwaarts aan.

Resultaatgericht Samenwerken (RGS) maakt onderdeel uit van de professionalisering van de afdeling inkoop bij Bergopwaarts. De ervaringen van deze samenwerking zet Bergopwaarts in, bij een uitbreiding van RGS naar andere vakgebieden bij onderhoud en verbetering.

Op de foto van links naar rechts: Frans Dusol (directeur van Dusol Vastgoedonderhoud), Evert Remmerswaal (directeur-bestuurder van Bergopwaarts), Gerard Dinnessen (algemeen directeur van Caspar de Haan), Brandon Pittens (projectleider van Caspar de Haan) en Thomas Swinkels (directeur van Manders Totaal).

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen