12.6 C
Deurne
woensdag 4 oktober 2023
Home- LiesselBestelbus met mogelijk drugsafval in brand op Elzenweg Liessel

Bestelbus met mogelijk drugsafval in brand op Elzenweg Liessel

Een bestelbus is woensdagavond even voor 21.45 uur volledig uitgebrand aan de Elzenweg in Liessel. Het busje was tot het dak toe volgestouwd met vaten die mogelijk drugsresten bevatten. Het voertuig is gedumpt in het buitengebied van Liessel en waarschijnlijk in brand gestoken.

Meerdere brandweerwagens vanuit Deurne en Neerkant rukten woensdagavond uit om de brand te blussen. De brandweer heeft begroeiing in de omgeving nat gespoten om te voorkomen dat het vuur zich verder kan verspreiden en heeft de bus gecontroleerd laten uitbranden. Onderzoek moet uitwijzen of het daadwerkelijk gaat om brandstichting. Het is nog niet duidelijk of er schadelijke stoffen in het grondoppervlak terecht zijn gekomen.

De politie onderzoekt de zaak verder en wil graag in contact komen met mogelijke getuigen die het busje woensdagavond of misschien eerder in de buurt van de Elzenweg in Liessel hebben gezien. Heb je iets verdachts gehoord of gezien dat de politie verder kan helpen met het onderzoek? Bel dan met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Foto: Walter van Bussel

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen