26.1 C
Deurne
donderdag 18 augustus 2022
Home- DeurneRennend door het centrum bij Deurne City Run

Rennend door het centrum bij Deurne City Run

Het centrum van Deurne wordt zaterdagavond 16 juli weer omgetoverd tot een waar paradijs voor lopers met de Deurne City Run. Verschillende afstanden kunnen worden afgelegd waaronder de 10 kilometer Crowe Contour estafetteloop, de 5 kilometer Deuvie en 10 kilometer Fiduna Run.

Samen met de gezamenlijke horeca van Deurne heeft Lopersgroep Deurne (AV-LGD) een avondvullend programma georganiseerd op de Markt waar ook de start en finish is voor alle afstanden. “Omwonenden aan het parcours worden opgeroepen om de straten feestelijk te versieren en de lopers op een zo enthousiast mogelijke manier aan te moedigen”, zegt de organisatie.

Sportieve uitdaging
Om 18.30 uur start de 10 kilometer Crowe Contour Estafetteloop met teams van vier personen waarbij elke loper 2,5 kilometer aflegt. De estafetteloop is volgens Lopersgroep Deurne de perfecte gelegenheid om samen met collega’s vrienden, familie of kennissen gezamenlijk een gezellige en sportieve uitdaging aan te gaan.

Publiek
“Voor aanvang zullen de deelnemende teams van de estafetteloop op het marktplein worden voorgesteld aan het publiek. Na afloop is er alle gelegenheid om het de avond gezellig af te sluiten in één van de gezellige horecagelegenheden in het centrum van Deurne of op het gezellige marktplein in Deurne”, geeft de organisatie aan. Naast de estafetteloop worden de 5 kilometer Deuvie en 10 kilometer Fiduna Run gelopen die allebei om 20.00 uur starten. De prijsuitreiking van alle afstanden vindt plaats om 21.00 uur op de Markt in Deurne.

Inschrijven
Voorinschrijven voor alle afstanden is nog mogelijk via inschrijven.nl tot en met 14 juli. Op zaterdag 16 juli is inschrijving alleen nog mogelijk voor de 5 en 10 kilometer individueel tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd. Het inschrijfbureau is geopend vanaf 18.00 uur. Vanwege de verbouwing in het gemeentehuis van Deurne, is het wedstrijdsecretariaat dit jaar gevestigd in Café Beekman & Beekman.

Het inschrijfgeld voor de 5 kilometer Deuvie en 10 kilometer Fiduna Run bedraagt 10 euro, voor de 10 kilometer Crowe Contour estafetteloop bedraagt het inschrijfgeld 20 euro per team. Alle deelnemers krijgen een consumptie te besteden bij de gezamenlijke horeca van Deurne. De toegang voor het publiek is gratis.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen