13.7 C
Deurne
maandag 25 september 2023
Home- ZeilbergBetrokkenheid van vrijwilligers bij ZSV is enorm; voetbalclub huldigt 46 jubilarissen

Betrokkenheid van vrijwilligers bij ZSV is enorm; voetbalclub huldigt 46 jubilarissen

Vrijwilliger worden bij ZSV doe je niet zomaar en ook niet voor maar even. Dat bleek vorige week toen de club maar liefst 46 jubilarissen kon huldigen. De verbondenheid die veel leden met de club voelen is groot en ook na actieve voetbal- of in het verleden korfbal-carrières, blijven velen de vereniging trouw.

“Wat opvalt is hoe betrokken veel van de jubilarissen zijn bij ZSV en hoezeer de club op de vrijwilligers kan bouwen”, meldt de organisatie. Tijdens de algemene ledenvergadering werd vorige week stilgestaan bij alles wat door de grote groep ZSV vrijwilligers wordt gedaan. Traditiegetrouw werden hierbij de jubilarissen gehuldigd. En dat zijn er heel wat; “Iets waar de vereniging trots op is en wat ZSV ook kenmerkt. Er is veel betrokkenheid bij de leden”, geeft de club aan.

60 en 40 jaar
Jan Elbers en Toon van den Heuvel zijn maar liefst 60 jaar lid van ZSV en kregen uit handen van voorzitter Theo Manders de bij dit diamanten jubileum horende attenties. Vijftig jaar lid, gouden jubilarissen, zijn Helen Thomassen, Jan van Gog, Helmus Damen en Jeffrey Thomassen. Annie Volleberg, Martien Swinkels, Jack Leenders, Edwin van Ansem, en Jeroen Aarts vierden hun veertigjarig lidmaatschap.

25 jaar
Leonie Altink, Noud Slaats, Jan van Moorsel, Koen Kuunders, Koen Verlijsdonk, Maarten Kuunders, Wouter Vaneker, Patrick Crommentuijn, Ine van Bakel, Mart Bankers, Bart Relou en Niels van Houts zijn 25 jaar lid van ZSV.

12,5 jaar
Twaalf en een half jaar lid zijn Dymphie Verbaarschot, Rinie Driessen, Jos van den Eijnden, Mark van de Mortel, Jordi van Dinther, Jens Manders, Luuk Manders, Jelle Swinkels, Koen Janssen, Remco Peggen, Thijs Janssen, Rick Leenders, Frank van der Schaaf, Luc Willems, Nick van Otterdijk, Mick Jöris, Willem Berkvens, Pim van Enckevort, Stijn Swinkels, Luuk Vogels, Stefan Aarts, Niels Aldenzee en Paul van Dijnen.

Foto: ZSV (op foto een deel van de 46 jubilarissen)

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen