10.2 C
Deurne
maandag 11 december 2023
Home- DeurneMuzikale reis rond de wereld met Duo Frivoli in De Wieger Deurne

Muzikale reis rond de wereld met Duo Frivoli in De Wieger Deurne

De groep Duo Frivoli bestaat maar uit twee muzikanten maar staat garant voor wereldmuziek uitgevoerd op een groot aantal instrumenten. Peter Witjes speelt gitaar en multi-instrumentaliste Jòrike Kroon verzorgt de zang maar bespeelt ook de piano, viool, accordeon en melodica.

Het duo brengt zondag 29 januari bij het Open Podium van Museum De Wieger wereldmuziek uit alle windstreken; Zuid-Amerikaans, Balkan, Spaans en Klezmer. “Verschillende sferen komen voorbij als frisse briesjes. Zo sluit een handvol bijna vergeten jazz-standards uit de jaren 20-30 gek genoeg heel goed aan bij gypsy en calypso. Een smaakvol muzikaal melange dus”, leggen Peter en Jòrike uit.

Kroon studeerde piano aan het Conservatorium van Maastricht. Witjes volgde de opleiding muziekregistratie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. De twee staan zondag 29 januari vanaf 15.00 uur op het podium en geven een huisconcert in het Groot Atelier van De Wieger. De zaal is open vanaf 14.30 uur en de entree bedraagt 10 euro. Reserveren is gewenst en kan via dewieger.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen