13.8 C
Deurne
dinsdag 21 maart 2023
Home- DeurneBewoners Ligthartstraat Deurne klaar voor eerste wedstrijd Oranje

Bewoners Ligthartstraat Deurne klaar voor eerste wedstrijd Oranje

De bewoners van de appartementen aan de Ligthartstraat in Deurne zijn al helemaal in Oranje-stemming en klaar voor de eerste wedstrijd van de Leeuwen. Op zes balkons boven en naast elkaar hangen spandoeken met de tekst “ Wij houden van Oranje”.

Op steeds meer plaatsen in Deurne kleuren straten oranje en zijn mensen klaar voor de strijd tegen Oekraïne die zondagavond 13 juni om 21.00 uur begint. Marij Verhoeven plaatste de foto van de vrolijk versierde balkons aan de Ligthartstraat op Twitter.

Het Oranjegevoel van Deurne
Heb jij ook een leuke foto van hoe jij je huis of de hele straat in Oranjesfeer hebt aangekleed? Doe mee met de winactie ‘Het Oranjegevoel van Deurne’ en stuur hem naar redactie@dmgdeurne.nl. De meest originele en uitbundige inzendingen worden in een collage geplaatst op de site van DMG en onder de inzenders verloten we elke week een aantal Oranje-caps, die beschikbaar zijn gesteld door Vakgarage Spreeuwenberg. De winnaars van een Oranje-cap worden elke zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur gebeld in het DMG-radioprogramma Middagmaatjes dus vergeet je naam en telefoonnummer niet te vermelden in je email om de Oranje-cap te kunnen scoren.

Foto: Twitter Marij Verhoeven

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen