23.6 C
Deurne
zaterdag 2 juli 2022
Home- DeurneBijeenkomst Cultuuroptimisten over draaiend houden van verenigingen

Bijeenkomst Cultuuroptimisten over draaiend houden van verenigingen

Een amateurkunstvereniging draaiend houden is tegenwoordig niet makkelijk. Vooral het werven en behouden van voldoende vrijwilligers is iets waar veel organisaties tegenaan lopen. Bij de bijeenkomst van de Cultuuroptimisten op woensdag 29 juni staan deze keer de vereniging en het elkaar ontmoeten centraal.

Cultuurcoach Maartje Bogaerts van Leef! en Suzanne Slachmuijlders van gemeente Deurne gaan in op de behoeften die er zijn bij veel organisaties zoals duidelijkere beleidsvoering en toekomstperspectief. Kunstloc Brabant heeft tien randvoorwaarden bepaald voor een vitale amateurkunstorganisatie. Deze toekomstcheck wordt tijdens de bijeenkomst uitgelegd. Leef! Deurne biedt ook een cursus Samen Slim Deelnemers Werven aan om je te helpen bij het aantrekken van nieuwe leden voor je vereniging.

De Cultuuroptimisten-avond vindt deze keer plaats in de molen Maria Antoinette van Muziekvereniging Excelsior, Zeilbergsestraat 98 in Deurne-Zeilberg. De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Als je de meeting wilt bijwonen, moet je je van te voren aanmelden via https://leefdeurne.nl/cultuuroptimisten2022.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen