25.8 C
Deurne
dinsdag 25 juni 2024
Home- DeurneBijeenkomst over paarden in Café De Wieger Deurne

Bijeenkomst over paarden in Café De Wieger Deurne

Paarden zijn statige dieren die je op heel verschillende plaatsen tegenkomt in Deurne. Op het doek bijvoorbeeld van de kunstwerken van Catherina Driessen maar natuurlijk ook bij paarden- en ruitersportcentrum Green Valley Estate. Donderdag 24 november is er in het Groot Atelier van museum De Wieger in Deurne een bijeenkomst die volledig gewijd is aan het paard.

“Nu het paardenhart in Deurne weer klopt, is het ook interessant om in Café De Wieger een avond aan het paard te wijden. Green Valley Estate is een plek aan het veroveren in de paardensportkalender en ondertussen vullen de paarden op het doek van Catharina de ruimtes waar de echte paarden niet mogen komen”, legt de organisatie uit.

Eigen achtergrond
Kunstenares Catherina Driessen en Leny van den Eijnden van Green Valley Estate vertellen ieder vanuit hun eigen achtergrond over hun focus op het paard. De geschiedenis, het heden en de toekomst van het paard zijn deze avond onderwerp van gesprek in Café De Wieger. Er is ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Café De Wieger vindt donderdag 24 november van 20.00 uur tot 22.00 uur plaats in het Groot Atelier van museum De Wieger aan de Oude Liesselsweg 29 in Deurne. Entree bedraagt 5 euro. Reserveren is gewenst en kan via de website van De Wieger.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen