9.2 C
Deurne
woensdag 21 februari 2024
Home- DeurneBijna 150 inzendingen bij fotowedstrijd Deurne Kiekt; winnaar zaterdag 13 maart bekend

Bijna 150 inzendingen bij fotowedstrijd Deurne Kiekt; winnaar zaterdag 13 maart bekend

De fotowedstrijd Deurne Kiekt van DMG heeft bijna 150 inzendingen opgeleverd. Uit de foto’s van alle deelnemers wordt komende week de mooiste foto gekozen door een jury bestaande uit professioneel fotografe Evianne Wiegers die net haar eigen fotostudio in het centrum van Deurne heeft geopend.

De winnaar wordt bekendgemaakt op zaterdag 13 maart via DMG Radio en krijgt de zelfgemaakte foto op canvas van 1 meter bij 0,7 meter groot. De prijs wordt aangeboden door VDH Graphics in Vlierden.

Ondergaande zon
Van besneeuwde landschappen tot Schotse Hooglanders en van huiselijke taferelen tot een ondergaande zon. De gefotografeerde onderwerpen lopen ver uiteen maar leveren allemaal een mooi kiekje op dat de moeite waard is. “We zijn echt verrast over de kwaliteit en de hoeveelheid aan ingezonden foto’s. Van professionele fotografen tot hobbyisten, er hebben allerlei mensen aan deelgenomen. Leuk om te zien dat dit zo leeft”, vertelt Ramon van Hoek die bij DMG de actie heeft opgestart.

Mooie plaatjes
Hij gaat verder: “Je ziet steeds meer mensen met hun telefoon of een camera foto’s maken, zeker in deze coronatijd. Mooie plaatjes die ze naderhand delen op social media en er zo anderen weer er een plezier mee doen. Bij DMG dachten we dat het leuk zou zijn om daar een prijs aan te verbinden.” Deelnemers konden tot maandag 1 maart hun foto’s inzenden via de Facebook-pagina van Deurne Kiekt.

Winnaar
Van Hoek maakt in het DMG-radioprogramma Ramon On Air op zaterdag 13 maart tussen 16.00 en 18.00 uur samen met Evianne Wiegers bekend wie de winnaar is van Deurne Kiekt. DMG Radio in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo 94.4. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen