18.5 C
Deurne
zondag 14 juli 2024
Home- DeurneBizzey stopt optreden na drie minuten in Metro Deurne

Bizzey stopt optreden na drie minuten in Metro Deurne

Leonardo Roelandschap, beter bekend onder zijn artiestennaam Bizzey, is zaterdagnacht na drie minuten gestopt met zijn optreden in Metro Deurne. De hiphopartiest kreeg bier vanuit het publiek naar zich toegegooid en kwam daarna niet meer terug op het podium.

Op Dumpert is te zien dat Bizzey, die in het verleden onderdeel uit maakte van Yellow Claw, bekogeld wordt met een glas bier. ”Jullie hebben door deze man zojuist een kaartje gekocht voor drie minuten Bizzey. Sorry!”, eindigt de DJ zijn optreden.

Volgens eigenaar Mies van Loon, die met 1200 bezoekers een druk bezochte avond had, wilde de artiest niet meer terug op het podium. ”Hij voelde zich bedreigd en wilde niet dat het nog een keer ging gebeuren.”, aldus de eigenaar tegen het Eindhovens Dagblad

In 2017 scoorde Bizzey meerdere hits in de Single Top 100 met verschillende samenwerkingen met onder andere Adje, Yung Felix, Frenna en The Partysquad. Een van de bekendere nummers die hij in 2017 uit bracht was Traag met rappers Jozo en Kraantje Pappie, deze single stond maar liefst 46 weken in de Single Top 100.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen