14.3 C
Deurne
maandag 27 mei 2024
Home- DeurneBoek ‘Mevrouw mijn moeder’ van Yvonne Keuls gratis verkrijgbaar bij bibliotheek Deurne

Boek ‘Mevrouw mijn moeder’ van Yvonne Keuls gratis verkrijgbaar bij bibliotheek Deurne

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Daarom krijg je in bibliotheken elk jaar in november bij de actie ‘Nederland Leest’ een exemplaar van een bepaald boek cadeau. Dit jaar is ‘Mevrouw mijn moeder’ van schrijfster Yvonne Keuls het boek dat vanaf vandaag gratis verkrijgbaar is in de bibliotheek in Deurne.

Het idee is dat heel Nederland dit ene boek leest zodat iedereen in ons land er daarna over in gesprek kan gaan met elkaar. Iedereen kan het boek afhalen in de bibliotheek, ook niet-leden. Mensen die lid zijn van de bibliotheek kunnen het actieboek ook gratis downloaden als e-book of luisterboek via de online Bibliotheek.

Ontroerend
Het boek ‘Mevrouw mijn moeder’ van Yvonne Keuls is een liefdevol monument voor Keuls’ Indische moeder; een koppige maar ook fantasievolle vrouw. Het is een meeslepend en ontroerend verhaal over de Indische wortels van haar familie, over de repatriëring naar Nederland, de vestiging in Den Haag en de herinneringen en verhalen van vroeger. ‘Mevrouw mijn moeder’ is een prachtig en humorvol geschreven, persoonlijk en ontwapenend boek. Een ode aan de vertelkunst.

Online leesclub
Om met elkaar in gesprek te kunnen gaan over het boek ‘Mevrouw mijn moeder’, houdt Bibliotheek Helmond-Peel op dinsdag 29 november een online leesclub. Deelnemen kan door je aan te melden op www.bibliotheekhelmondpeel.nl/nederlandleest. Je hebt de hele maand november de tijd om rustig het boek te lezen. Daarna krijg je een link toegestuurd om vanuit huis mee te doen met het gesprek over het boek.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen