1.6 C
Deurne
donderdag 8 december 2022
Home- Deurne'Boerin' Karlijn Jansen aan het woord

‘Boerin’ Karlijn Jansen aan het woord

Sinds twee jaar woont ze in Deurne, maar haar roots liggen in Milheeze. Karlijn Jansen groeide hier op als boerendochter op het pluimvee- en varkensbedrijf van haar ouders. Hoewel ze zelf een andere carrière heeft gekozen, draagt ze het boerenbestaan een warm hart toe. Haar knappe verschijning prijkt op de Boerinnenkalender 2020 die gisteren feestelijk onthuld werd.

Karlijn is in het dagelijks leven accountmanager bij een organisatie die trainingen aanbiedt op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden, hier geniet ze erg van. Ze ziet zichzelf in de toekomst niet als boerin, maar is zeker niet te beroerd om zaterdags te helpen op het bedrijf van haar ouders.

Modellenwerk
Een oproep op Facebook bracht de Boerinnenkalender onder Karlijns aandacht. Ze heeft al eerder modellenwerk gedaan dus kent het klappen van de zweep. “Misschien klinkt het een beetje vreemd, maar ik voel me niet ongemakkelijk bij poseren voor een camera, ik voel me er zelfs prettig bij.” vertelt de energieke, welbespraakte schone. “Ik hoefde hier echt niet over na te denken, ik wilde het gewoon doen!”

Sexy
In eerste instantie kreeg ze bericht van de organisatie dat de keuze niet op haar was gevallen. Een dag later volgde een rectificatie, ze had de verkeerde mail ontvangen en was wél geselecteerd. Karlijn was dolblij en omschrijft het maken van de foto’s als een supergave ervaring. Hoewel ze zichzelf niet zou zijn als ze geen kritische op- en aanmerkingen zou hebben, is ze supertrots op het eindresultaat.
Er was voor de modellen veel ruimte voor eigen zeggenschap. Karlijn heeft er in verband met haar carrière bewust voor gekozen om niet met té weinig kleding op de foto te gaan. “Je kunt ook een sexy resultaat krijgen terwijl je wel gekleed bent.” reageert ze. Dat ze daarin gelijk heeft, bewijst haar foto.

Onthulling
Gisteren werd de kalender pas officieel onthuld, maar hij werd al een week eerder overhandigd aan Radio 538. Daar heeft Karlijn voor het eerst een vluchtige glimp opgevangen van het eindresultaat, die stemde haar tevreden. Wat haar betreft heeft ‘team Boerinnenkalender’ een goede keuze gemaakt.

Media aandacht
De onthulling van de kalender, maakt dat de media haar weet te vinden. “Ik vind het echt heel tof, maar ook wel een beetje onwerkelijk en spannend.” Maar zoals het een goede boerendochter betaamt, blijft ze er nuchter onder, ze laat het naar eigen zeggen  gewoon op zich afkomen.
Vanochtend was Karlijn al te horen in Deurne Draait Door en vanmiddag zal Ramon haar ook spreken in zijn show Ramon on air.

Boodschap voor boeren
Tot slot heeft Karlijn nog een boodschap voor alle boeren: “Blijf je werk doen en doe dat met plezier, ondanks alle huidige ontwikkelingen. Blijf elkaar steunen want ons land kan niet zonder jullie!”

Wie graag een Boerinnenkalender 2020 aan de wand wil, kan deze voor 14,95 euro bestellen via https://boerinnenkalender.nl/

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen