7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneBots Bouwgroep realiseert nieuwbouwproject ‘De Haas’ Liessel

Bots Bouwgroep realiseert nieuwbouwproject ‘De Haas’ Liessel

Wethouder Marinus Biemans heeft dondermiddag de eerste schop in de grond gestoken voor de start van project ‘De Haas’ aan de Hoofdstraat 53 in Liessel.

Het nieuwbouwplan wordt gerealiseerd op het voormalige terrein van café Het Oude Brouwhuis en drankenhandel Winters.

De Haas
De naam ‘De Haas’ stamt af van de tot 1910 bestaande bierbrouwerij op deze locatie. In dat jaar werd de drankenhandel Winters Liessel gevestigd. In 1969 werd de brouwerij afgebroken en café ’t Oude Brouwhuis gebouwd.

Het plan
Het plan is om hier een appartementengebouw te realiseren met levensloop geschikte appartementen. Op de begane grond worden zes huurappartementen gerealiseerd. Om de appartementen te kunnen realiseren is een bestemmingsplanwijziging noodzakelijk. Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan het doorlopen van de noodzakelijk procedures en afstemming met de gemeente. Dit traject is onlangs positief afgerond. Het concept bestemmingsplan is akkoord. Alle verkoopappartementen zijn inmiddels el verkocht.

Verhuur
De zes huurappartementen gaan medio 2023 in de verhuur. Geïnteresseerden voor de verhuur kunnen zich melden door een mail te sturen naar info@bots.nl. Voor meer informatie kan je ook terecht op de website van Bots Bouw.

Art impressie: website Bots Bouwgroep

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen