17.1 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneBruidsmodepaleis Koonings nog sprookjesachtiger door wensfontein met zwanen

Bruidsmodepaleis Koonings nog sprookjesachtiger door wensfontein met zwanen

De pers, verschillende BN’ers en influencers uit binnen- en buitenland verzamelden zich vrijdagavond voor het opvallende pand Koonings The Wedding Palace in Deurne voor de onthulling van een nieuwe toevoeging aan het bruidsmodepaleis; een wensfontein waar topmodel Sylvia Geersen als eerste een muntje in mocht gooien.

In het water pronkten twee zwanen, geen echte maar een plastic koppeltje. “Een nieuw sprookjesachtig onderdeel, waarmee een unieke ervaring gecreëerd wordt voor bezoekers en klanten van het bruidspaleis”, zegt eigenaresse Ramona Koonings.

Robert’s Fountain
De fontein die al voor de bruidsmodezaak lag, heeft hiermee een nieuwe functie gekregen, waarbij de klanten een wens kunnen doen. De toevoeging aan de beleving bij Koonings is vernoemd naar het zoontje van Ramona: Robert’s Fountain. Ook was het sprookjesverhaal met de geschiedenis van haar zaak terug te lezen in een sprookjesboek bij de fontein.

De opening van de fontein werd voorafgegaan door een modeshow rondom de fontein onder begeleiding van twee ballerina’s, waarbij de nieuwste Ramona Koonings Couture collectie werd gepresenteerd.

Muziek
De muziek voor de show was speciaal gecomponeerd door Edwin van Hoevelaak, de partner van Ramona’s zus Natasja. Nadat Sylvia Geersen het eerste muntje in de fontein had gegooid, konden de andere genodigden bij de ballerina’s een muntje ophalen om ook hun wens in vervulling te laten gaan.

Vervolgens werden de mensen binnen uitgenodigd om daar onder het genot van een drankje en hapje te luisteren naar een muziekoptreden van Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak. Na het optreden sprak Ramona Koonins een woord van dank uit naar alle aanwezigen en specifiek naar het team dat de nieuwe toevoeging had gerealiseerd en haar eigen personeel van Koonings.

Foto’s: Josanne van der Heijden en Harold van der Burgt

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen