-1.2 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- HelenaveenBurgemeester Buter reikt Penning van Verdienste uit aan Teunis en Wilma Kastelijn

Burgemeester Buter reikt Penning van Verdienste uit aan Teunis en Wilma Kastelijn

Uit handen van burgemeester Greet Buter ontving het echtpaar Teunis en Wilma Kastelijn uit Helenaveen zaterdagavond de Penning van Verdienste voor hun grote inzet die zij al 44 jaar leveren voor carnavalsvereniging De Peelpluimen.

Teunis en Wilma Kastelijn zijn al sinds 1979 lid van De Peelpuimen in Helenaveen en in 1986 zwaaiden zij zelfs de scepter over het Peelpluimenrijk. Daarna sloten ze aan bij de Raad van Elf en de Hofdames.

Jongeren
Teunis en Wilma zijn ervaren krachten binnen de Helenaveense vereniging en staan altijd klaar als er iets moet gebeuren. Ook wisten ze jongeren enthousiast te maken voor carnaval en hielp het echtpaar de jeugd bij De Peelpluimen om de weg te vinden binnen de carnavalswereld.

Bogenbouw
Teunis en Wilma zaten allebei in de werkgroepen tijdens de jubileumvieringen van 33, 44 en 55 jaar waar ze een grote bijdrage aan hebben geleverd. Daarnaast hebben ze jaren meegewerkt aan de Zittingsavonden. Teunis helpt mee tijdens de opbouw voor deze avonden en hij is al ongeveer 30 jaar bouwmeester tijdens de bogenbouw. Samen met zijn vrouw weet hij altijd iets ludieks te bedenken voor de carnavalsdagen.

Kledingstukken
Wilma zat jarenlang aan de kassa bij diverse carnavalsactiviteiten. Ze is al zeker 30 jaar actief tijdens de optocht en de voorbereidingen. Ook voor het bedenken van een thema of het maken van kledingstukken is Wilma altijd te vinden.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen