24.2 C
Deurne
maandag 2 oktober 2023
Home- DeurneCarla Ham brengt geest tot rust met mantraconcert in Museum De Wieger

Carla Ham brengt geest tot rust met mantraconcert in Museum De Wieger

Zingen kan mensen helpen op vele manieren; het zingen van een mantra is daar één van. Carla Ham geeft woensdagavond een concert in het Groot Atelier van Museum De Wieger waarbij het publiek kan luisteren maar ook meezingen en de kracht van een mantra zelf kan ervaren.

De mantra’s die worden gezongen zijn in het mystieke Sanskriet. De teksten zijn tijdens het optreden mee te lezen. Iedere mantra wordt geïntroduceerd met uitleg en bijbehorende verhalen over het kleurrijke hindoeïstische godendom. De melodieën zijn westers, sereen en melodieus.

Harmonie
Ongeveer 20 jaar geleden raakt Carla Ham geïnspireerd door mantra’s en is zich daar in gaan verdiepen. Met haar ervaring en krachtige warme stem vormt ze een stevige basis van ruimte en vertrouwen. Hierbij ontstaat vanzelf harmonie en komt de geest tot rust en stelt het je open voor inspiratie en de diepe wijsheid in jezelf. Het concert is een unieke gelegenheid om kennis te maken met mantrazang.

Op woensdag 9 november 2022 kun je in De Wieger het mantraconcert van Carla Ham bijwonen. Het optreden vindt plaats van 20.00 tot 22.00 uur. Entree bedraagt 10 euro. Reserveren kan via de website van De Wieger.

Foto: Jan Bogaert

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen