7.7 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- DeurneCarnaval gaat voor kinderen nog even door in bibliotheek Deurne

Carnaval gaat voor kinderen nog even door in bibliotheek Deurne

Voor kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van carnaval, zijn er in de bibliotheek in Deurne op woensdag en donderdag verschillende carnavaleske activiteiten zoals een knutselworkshop en een theatervoorstelling.

Woensdagmiddag worden er van 15.00 tot 16.00 uur dierenmaskers in elkaar geknutseld. Kinderen tot 7 jaar kunnen zich hiermee omtoveren tot bijvoorbeeld een draak, leeuw, vlinder of een bijtje. De toegang is gratis.

Tijdens carnaval kan je worden wat je wil en dat is ook het thema van de theatervoorstelling die op donderdagmiddag plaatsvindt van 15.00 tot 15.45 uur. Tijdens de show vol muziek, humor en interactie gaan de kinderen samen met Melvin ontdekken wat je allemaal zou kunnen worden. Springen, zingen en dansend ontdekken de jonge deelnemers van 1 tot 6 jaar wat nou écht leuk is om later te doen als je ouder bent. De entree bij de theatervoorstelling is 5 euro.

De activiteiten vinden plaats in de bibliotheek in het Huis voor de Samenleving aan de Markt 1 in Deurne en ook niet-leden kunnen deelnemen. Meer informatie vind je op bibliotheekhelmondpeel.nl/activiteiten.

Foto: Pexels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen