10.4 C
Deurne
maandag 15 april 2024
Home- NeerkantCarnavalsverenigingen Ulewappers en Heikneuters doneren aan goede doelen

Carnavalsverenigingen Ulewappers en Heikneuters doneren aan goede doelen

Na afloop van de carnaval hebben CV De Ulewappers en CV De Heikneuters fikse bedragen gedoneerd aan twee goede doelen. Deze week overhandigden hun prinsen en prinsessen de cheques aan de organisaties.

Prins Rob en princes Joyce van Ulewappersland schonken maandag hun ontvangen geld van de prinsenreceptie en latere donaties van feestvierders uit Neerkant aan het Ronald Mc Donaldhuis in Veldhoven. Het prinsenpaar overhandigde zelf de cheque ter waarde van 982 euro. “Wauw wat een mooie opbrengst. Dank aan iedereen die hier een steentje aan heeft bijgedragen”, zeggen Rob en Joyce.

Ook in Deurne werd tijdens Surpr(Hei)se show een donatie gedaan door carnavalsvereniging de Heikneuters. De middag stond in het teken van wensen vervullen van kinderen uit de St. Jozefparochie en daar sloot het goede doel van de Heikneuters goed bij aan. Uit handen van prins Paul en prinses Aniek kreeg speeltuin de Speuldries een cheque van 500 euro. “Wij hopen als vereniging zo een steentje bij te kunnen dragen aan deze mooie speeltuin, zodat de kinderen hier met veel plezier kunnen blijven spelen”, aldus Paul en Aniek.

Foto: CV De Ulewappers/CV De Heikneuters

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen