9.7 C
Deurne
maandag 11 december 2023
Home- DeurneCCD Deurne start na coronatijd weer met nieuw theaterprogramma

CCD Deurne start na coronatijd weer met nieuw theaterprogramma

Lange tijd was het door de coronamaatregelen stil in het Cultuurcentrum in Deurne maar binnenkort ligt dan eindelijk de rode loper weer uit op het Martinetplein. Vrijdagochtend maakte het cultuurcentrum haar nieuwe theaterprogramma bekend, een mix van onder meer cabaretvoorstellingen, concerten en kindervoorstellingen en veel aandacht voor lokale talenten.

Het CCD heeft in hun nieuwe programma niet een grote blikvanger zoals collega-cultuurcentrum De Ruchte in Someren, die een nu al uitverkocht optreden van Youp van ’t Hek hebben ingepland maar op het programma van het CCD staan ook klinkende namen. Muziekliefhebbers kunnen bijvoorbeeld terecht in het CCD voor optredens van Gerard van Maasakkers, Def Americans, Stones Sessions, Hillbilly Moonshiners en Foreverly Brothers. Voor wie een avond vol humor zoekt, zijn er optredens van Jochen Otten, Wim Daniëls, Maartje & Kine, Christel de Laat, Rob Scheepers, Andy Marcelissen en Guido Weijers. Daarnaast zijn er voorstellingen speciaal voor de kids van onder meer Meneer Monster, Ernst, Bobbie en de Rest en Brandweerman Sam.

Lokaal talent
Ook lokaal talent krijgt een plek in de nieuwe programmering van het CCD met onder andere voorstellingen van Marco Swiggers, First Class, Natasja Poels en Jesus Christ Superstar door Stichting Stimulie. Tijdens de carnaval zal het cultuurcentrum weer de residentie zijn van De Peelstrekels en vinden onder andere Kommer en Kwijl en Quatsja plaats in het CCD.

Coronaregels
Bij de verkoop van tickets houdt het cultuurcentrum in Deurne rekening met de 1,5 meter regel als het gaat om de hoeveelheid beschikbare plaatsen. Mochten de coronaregels later dit jaar aangepast worden dan kan het zijn dat de zaal wel volledig gevuld kan worden. Daarnaast heeft het CCD vanaf dit seizoen twintig nieuwe zitplaatsen op het balkon waarvan de bezoeker ook een goed beeld heeft van de voorstelling op het podium.

Op 18 tot en met 21 juni kunnen mensen die theatervriend zijn van het CCD al kaarten kopen.  De algemene verkoop van de tickets start op 22 juni.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen