11.6 C
Deurne
maandag 4 maart 2024
Home- DeurneCCD Deurne start nieuw seizoen met ForEverly Brothers en ‘Sluipschutter’ Jochen Otten

CCD Deurne start nieuw seizoen met ForEverly Brothers en ‘Sluipschutter’ Jochen Otten

Voor het Cultuurcentrum in Deurne is vrijdag 1 oktober een dag waar lang naar uitgekeken is. Het nieuwe seizoen kan eindelijk beginnen na een lange tijd waarin door corona maar weinig mogelijk was. Het eerste optreden van het seizoen 2021-2022 is van de ForEverly Brothers.

Het tweetal Marcel Hufnagel en Harold Verwoert brengt een ode aan de Everly Brothers met een muziektheatershow vol met de bekende hits van de echte Brothers. Ze begeleiden zichzelf op gitaar tijdens de show. In 2020 werden zij als ForEverly Brothers de winnaars van de RTL4-show All Together Now.

Sluipschutters
Jochen Otten, onder meer bekend van de tv-comedyshow Sluipschutters betreedt het podium van het CCD op zaterdag 2 oktober met zijn show Opgekropt staat netjes. Een voorstelling over het ontdekken van de ruimte die je niet eerder durfde in te nemen. Een optelsom van ongemakkelijke situaties en gênante momenten die het publiek garantie geeft op een avond goed lachen. De show stond eigenlijk gepland voor 30 oktober van vorig jaar maar moest tot nu toe door corona uitgesteld worden.

Adam
Woensdag 6 oktober is in de grote zaal van het CCD de film Adam te zien uit 2019. Het verhaal speelt zich af in de Marokkaanse stad Casablanca waar de hoogzwangere Samia aanklopt bij Abla voor onderdak. Abla wil haar eerst niet binnenlaten omdat ze het al zwaar genoeg heeft als alleenstaande moeder van een achtjarige dochter en uitbater van een broodjeswinkel. Maar uiteindelijk laat ze Samia toch binnen. Eerst in haar huis, dan in haar winkel en tenslotte in haar hart.

Meer informatie over het programma van het nieuwe seizoen van het CCD vind je in de video hieronder en op de website van CCD Deurne.

Foto’s: Scala Photography/CCD Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen