7.7 C
Deurne
dinsdag 23 april 2024
Home- DeurneJerom Coppus lijsttrekker Progressief Akkoord, GroenLinks, Partij van de Arbeid

Jerom Coppus lijsttrekker Progressief Akkoord, GroenLinks, Partij van de Arbeid

De gezamenlijke deelname van Progressief Akkoord, GroenLinks en Partij van de Arbeid aan de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 zal worden aangevoerd door Jerom Coppus. Hij werd donderdag 30 september in de Ossenbeemd verkozen tot lijsttrekker tijdens de ledenvergadering van de samenwerkende partijen.

“We zijn er enorm trots op dat hij lijstrekker wil zijn van de eerste gezamenlijke lijst van de drie linkse partijen in Deurne”, vertelt Driek Berkers namens de besturen van Progressief Akkoord, GroenLinks en Partij van de Arbeid.

Trompettist
De 41-jarige Coppus is een geboren en getogen Deurnenaar en sinds november 2019 fractievoorzitter van de Partij van de Arbeid in de gemeenteraad. In het Deurnese verenigingsleven is hij actief als trompettist bij de Koninklijke Harmonie Deurne en bij de Hôsbengels. Naast lokaal politicus is Coppus ook jurist en bestuurskundige en werkzaam als gebiedsontwikkelaar bij N.V. Niba in Nijmegen.

Grote eer
Jerom is blij met zijn voordracht: “Over linkse samenwerking wordt veel gesproken, maar wij doen het in Deurne ook daadwerkelijk. Samen staan wij klaar om Deurne socialer en groener te maken. Want het kan en moet eerlijker en beter voor onze huidige inwoners én de toekomstige generaties Deurnenaren. Het is een grote eer dat de drie partijen mij het vertrouwen hebben gegeven om hun gezamenlijke lijst aan te voeren bij de komende gemeenteraadsverkiezingen”.

Foto: PvdA Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen