-1.8 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- DeurneCentrum Deurne wordt weer aantrekkelijker met verschillende nieuwe winkels

Centrum Deurne wordt weer aantrekkelijker met verschillende nieuwe winkels

De leegstand van winkelpanden in het centrum van Deurne is voor veel inwoners een doorn in het oog. Maar daar komt de komende tijd veel verandering in met de komst van verschillende nieuwe winkels.

Kinderwinkel Krokodil is uit zijn jasje gegroeid, laten de eigenaren weten. In september gaan ze hun activiteiten splitsen over drie panden in de Stationsstraat en een pand aan de Schuifelenberg.

Nieuw onderkomen
Op Stationsstraat 1 komt Keet baby & co met alles voor baby’s, verzorgingsproducten en cadeautjes. In dezelfde straat op nummer 5 wordt Keet shoes & co geopend met kinderschoenen van maat 19 t/m 39 en op nummer 7 in de Stationsstraat komt Keet kids & co met kinderkleding van maat 74 t/m 164. Spruit kidsconceptstore krijgt een nieuw onderkomen op de hoek van het Martinetplein aan de Schuifelenberg 1.

Geheim
Daarnaast komt er aan de Molenstraat 24 in Deurne een nieuwe zaak met dames- en herenmode. De naam houdt ondernemer Bas Elbers nog even geheim maar vanaf maart 2022 start hij een eigen winkel die zich richt op zoals hij het noemt ‘lifestyle en society’. Hij wil in zijn zaak een combinatie maken van mode, lifestyle-achtige producten en het society-gedeelte gaat hij zowel binnen als buiten zijn winkel brengen in de vorm van uiteenlopende events. “Het pand is nu nog kaal maar dat zal de komende driekwart jaar zeker gaan veranderen. De winkel zal ongeveer 500m2 groot worden”,  vertelt Elbers op zijn Facebookpagina.

Foto: Martien van Dam

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen