13.9 C
donderdag 2 mei 2024
Home- DeurneCity Run brengt sportiviteit en gezelligheid bij elkaar in Deurnese centrum

City Run brengt sportiviteit en gezelligheid bij elkaar in Deurnese centrum

De één liep zaterdagavond fanatiek in zijn of haar eentje mee, de ander samen met vrienden of collega’s voor de gezelligheid. De Deurne City Run brengt elk jaar lopers van alle soorten bij elkaar op het parcours door het Deurnese centrum.

Om 18.00 uur startte op de Markt de presentatie van de deelnemende teams van de 10 kilometer Finstream Estafetteloop, waarbij elke loper 2,5 kilometer liep in teams van vier personen. De estafettelopers gingen om 18.30 uur van start, waarna om 20.00 uur de deelnemers van de 5 en 10 kilometer City Run volgden. In de Kerkstraat stond ter hoogte van het VVV-kantoor een post opgesteld, waar de lopers een bekertje koud water of een natte spons kregen aangereikt. Met het warme weer van zaterdag een welkome verfrissing.

Rond 21.00 uur waren alle lopers weer terug op de Markt in Deurne en vond de prijsuitreiking voor alle afstanden plaats. Afsluitend werd er door de deelnemers en toeschouwers geproost op de sportieve prestaties bij één van de horecagelegenheden in het centrum.

Foto’s: Harold van der Burgt