9.6 C
Deurne
vrijdag 19 april 2024
Home- LiesselCOA en gemeente Deurne geven informatie over opvanglocatie in bijeenkomsten voor inwoners...

COA en gemeente Deurne geven informatie over opvanglocatie in bijeenkomsten voor inwoners Liessel

Inwoners van Liessel kunnen later deze maand één van de drie bijeenkomsten bijwonen van Centraal orgaan Opvang Asielzoekers (COA) en gemeente Deurne om meer informatie te krijgen over de opvang van vluchtelingen aan het Zand 17 in Liessel.

Het college van de gemeente Deurne maakte vorig week bekend dat er een vergunning is verleend aan het COA voor de huisvesting van 30 alleenstaande minderjarige vreemdelingen op de locatie.

Inwoners van Liessel zijn uitgenodigd voor de bijeenkomsten waarin het COA en gemeente hen kort bijpraten over de opvanglocatie en ‘vooral met hen in gesprek gaan en graag vragen beantwoorden’. Vanuit de gemeente zijn ook burgemeester Greet Buter en wethouder Helm Verhees aanwezig.

De bijeenkomsten vinden plaats op dinsdag 20 februari van 20.00 uur tot 21.30 uur en op woensdag 21 februari van 18.00 uur tot 19.30 uur en van 20.00 uur tot 21.30 uur. Alle informatiebijeenkomsten worden gehouden in ’t Lijssels Vertier aan de Hoofdstraat 60 in Liessel.

Liesselnaren die één van de ontmoetingen willen bijwonen, kunnen zich tot en met zondag 18 februari aanmelden via deurne.nl/bijeenkomstliessel.

Lees ook: Nieuwsdossier: Asielopvang Liessel en Zeilberg

Foto: Transparant Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen