5.5 C
Deurne
dinsdag 27 februari 2024
Home- DeurneDrie kanshebbers Carnavalskrakerverkiezing bekend; ontknoping zaterdagochtend op DMG Radio

Drie kanshebbers Carnavalskrakerverkiezing bekend; ontknoping zaterdagochtend op DMG Radio

De drie kanshebbers op de titel DMG Carnavalskraker 2024 zijn bekend. De Raad van Elf, de Hornbakkers en N’euro Sûventig zijn de artiesten die zaterdagochtend om 11.11 uur in de studio van DMG Radio van presentator Bas van der Weerden te horen krijgen wie van hen drie heeft gewonnen bij de lokale liedjescompetitie. Dan wordt ook duidelijk hoe de andere dertien inzendingen hebben gescoord.

“Geleuf ‘t of nie, maar Lekker Bier staat in de top 3! Luister morgenochtend vanaf 11.00 uur naar DMG OP 106.2”, zeggen de leden van de Raad van Elf. Ook voor de twee andere artiesten wordt het zaterdagochtend spannend. De overige twee nummers die kans maken op de eerste plek zijn Bier van N’euro Sûventig en Pur & Kit van de Hornbakkers.

Wisseltrofee
Traditiegetrouw worden de makers van de drie liedjes waar het meest op is gestemd tijdens carnavalszaterdag uitgenodigd in de radiostudio van DMG. Niet alleen hun inzendingen worden gedraaid, maar ook wordt duidelijk wie de Carnavalskrakerwisseltrofee in handen krijgt en winnaar is van de opname van een videoclip en een optreden op de Markt in Deurne tijdens de sleuteloverdracht. Daarnaast krijgen alle artiesten die in de top 3 zijn geëindigd een speciale Carnavalskraker-Award.

Zestien liedjes
Dit jaar werden er in totaal zestien liedjes ingezonden, waar de inwoners van Deurne via een publiekspoll op hebben kunnen stemmen. Daarnaast heeft een vakjury alle nummers beoordeeld op originaliteit, muzikaliteit, tekst en carnavaleskheid. De combinatie van de resultaten van de publiekspoll en het oordeel van de jury vormt de uiteindelijke definitieve uitslag. De volledige lijst wordt na de uitreiking van de prijs om 11.11 uur bekendgemaakt via de website van DMG.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen