4.3 C
Deurne
donderdag 25 april 2024
Home- DeurneCollectieve offday SV Deurne leidt tot zware nederlaag bij De Ster (5-0)

Collectieve offday SV Deurne leidt tot zware nederlaag bij De Ster (5-0)

Begin deze competitie was de wedstrijd tegen Venray een offday maar dat bleek/blijkt de koploper. Zondag was helaas weer een collectieve offday: De Ster was veel feller en had de wil om te winnen en daartegenover stond Deurne dat de bal niet in de ploeg kon houden en telkens achter de bal aan moest. Tegenvaller was zeker dat Louwers na een kwartier met een ernstige schouderblessure van het veld moest.

Wedstrijdverslag door gastschrijver Erwin Boerenkamps

Enige positieve van de middag was dat weer 2 spelers van JO19-1 hun debuut konden maken (Thijs van der Heijden en Rens Joosten) en dat ook Schaefer en Van Deursen van JO19-1 op de bank zaten waarbij Schaefer minuten kon maken.

Snelle achterstand
Veel woorden moeten we niet aan de wedstrijd wijden: na een snelle 1-0 achterstand en het uitvallen van Louwers (vervangen door Van der Steijn) werd met 4 man achterin gespeeld om de aansluiting te kunnen pakken, maar het was alleen De Ster dat aan echt gevaarlijke aanvallen toekwam. In de laatste 5 minuten van de wedstrijd besliste De Ster met 3 goals de wedstrijd in hun voordeel.

In de aanval
Na de rust kwam Kuijpers voor Sabbar en Van der Heijden voor Steeghs. Het wedstrijdbeeld bleef hetzelfde: De Ster in de aanval en het was aan Verhoeven dat het bij 5-0 bleef deze wedstrijd. Deurne kon er geen kans tegenover zetten ondanks de inzet van de ingevallen aanvallers Schaefer en Joosten voor van de Werf en Matheij.

Op naar de derby van 7 mei aanstaande, hopelijk is dan weer de wil te zien bij SV Deurne!