10 C
Deurne
zaterdag 20 april 2024
Home- DeurneCollege positief over oproep VVD Deurne voor bushalte gymzaalvervoer Zeilberg

College positief over oproep VVD Deurne voor bushalte gymzaalvervoer Zeilberg

Het college van burgemeester en wethouders heeft positief gereageerd op de oproep van VVD Deurne. Die partij wil een vaste opstapplaats om de kinderen vanuit Deurne-Zeilberg naar hun gymles in sporthal de Kubus te kunnen vervoeren. Na de vakantie bekijkt de gemeente de mogelijkheden.

Daarbij kijkt de gemeente naar de opstapplaats, de route, de uitstapplaats en eventuele andere aandachtspunten. Na de vakantie vindt er een overleg plaats met de Zeilbergse basisschool en omwonenden, politie en ouderraad.

VVD Deurne reageert via haar website enthousiast op het nieuws. Ruud Berkers: “ls dit gerealiseerd wordt is er al een grote bron van ergernis weggenomen bij de ouders. Tenslotte is de afstand van de Zeilbergse basisschool naar De Kubus 2 km. Het moet toch lukken om dit veilig, makkelijk en efficient in te richten voor iedereen.”

Eerder besloot het college van B & W dat er definitief geen nieuwe gymzaal komt in Deurne Zeilberg. CDA Deurne wil de sloop van de oude gymzaal uitstellen. Die partij wil met de rest van de gemeenteraad in gesprek gaan over dit onderwerp.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen