18.3 C
Deurne
donderdag 8 juni 2023
Home- DeurneColumn Tijd voor Tabaqui over scheve schaatsen en slippertjes op de ijsbaan

Column Tijd voor Tabaqui over scheve schaatsen en slippertjes op de ijsbaan

Columnist Tabaqui hoor je elke zaterdagmiddag op DMG Radio met zijn excentrieke kijk op het nieuws in Deurne. Deze week verbaast hij zich over de kerst die met de feestdagen de hele samenleving elk jaar weer lam legt met obesitasverreikende activiteiten.

Zelfs de column Tijd voor Tabaqui moet er aan geloven en is er pas over vier weken weer. “DMG had iets met het ijsfestijn, en dus geen tijd meer voor die slappe zever van mij”, vertelt Tabaqui. Wat de professioneel zwetser en zelf benoemd YouTuber dan gaat doen tijdens zijn eenzame kerst, vertelt hij in de column van zaterdag 10 december die je hieronder terug kunt kijken.

Vorige week nam Tabaqui de luisteraars met zijn column mee terug naar de bijzondere voetbalherinneringen die hij heeft: “Stonden we dus daar, en kregen we het 19de doelpunt tegen, dus wij tegen de scheids “scheids dit telt toch niet, onze keeper was ff bier halen.” Bekijk hieronder de column Tijd voor Tabaqui van zaterdag 3 december.

DMG Radio
De column van Tabaqui is vanwege de uitzendingen van DMG on Ice pas weer te horen op DMG Radio vanaf zaterdag 14 januari rond 17.50 uur in het programma Ramon On Air.

DMG Radio is te beluisteren in de regio Deurne op 106.2 FM en via Ziggo digitale radio op kanaal 918. Online kun je naar DMG luisteren via dmgdeurne.nl en de DMG-app die gratis is te downloaden in Google Play en de App Store.

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen