11.7 C
Deurne
vrijdag 19 april 2024
Home- DeurneConny Heldens neemt na 27 jaar afscheid van VVV Deurne

Conny Heldens neemt na 27 jaar afscheid van VVV Deurne

Directeur Conny Heldens neemt na 27 jaar afscheid van de VVV in Deurne. Nadat ze een periode uit de running was, heeft Heldens besloten om het ‘VVV-boek’ definitief te sluiten en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Met het vertrek van Conny Heldens verliest Deurne een expert in de lokale vrijetijdseconomie. Tijdens haar 25-jarig jubileum bij de VVV omschreef toenmalig wethouder Marinus Biemans haar als ‘een ‘hands on’-directeur met een ongelooflijke kennis en groot netwerk binnen de sector’.

Veel verhuizingen
In de tijd dat Heldens werkzaam was bij de VVV in Deurne heeft ze veel verhuizingen meegemaakt. “In de afgelopen 27 jaar heb ik aan heel veel mooie projecten mogen werken, met heel veel verschillende fijne mensen, heb ik de VVV in vaak onzekere tijden door allerlei organisatievormen en vestigingslocaties geloodst”, vertelt Conny Heldens.

Dat begint in de periode dat het kantoor nog was gevestigd in het pand van Boekhandel Berkers in de Stationsstraat. Onder leiding van Heldens wist de organisatie al in het eerste jaar van haar bestaan de behoefte en het nut van een eigen VVV-kantoor te bewijzen. In 2009 vond de eerste verhuizing plaats en kwam er het VVV Uitpunt met een eigen plek in de bibliotheek, die toen aan de Markt 14 was gevestigd.

In die tijd had de VVV ook nog tot 2014 een dependance in het Dorps Service Centrum aan de Oude Peelstraat in Helenaveen. Later werden de sociaal maatschappelijke functies daar samengevoegd in de Peelbascule, die eind 2021 haar deuren definitief sloot.

Gemeentehuis
De VVV-locatie in Deurne werd in 2017 verplaatst naar de hal van het gemeentehuis. Niet de meest ideale plek vanwege de openingstijden van het gebouw. De VVV kon hier op zaterdag niet geopend zijn, terwijl dat een dag is dat juist veel mensen gebruik maken van de services. Daarom werd in 2018 een terugkeer naar Markt 14 bekeken, maar dit bleek niet mogelijk.

In het begin van de coronatijd werd tijdens de periode met de verplichte winkelsluitingen een nieuwe locatie gerealiseerd aan de Kerkstraat 2c. Het nieuwe kantoor werd daar op vrijdag 5 juni 2020 geopend voor bezoekers. In februari 2022 ontving Conny Heldens op die plek nog de felicitaties van toenmalig wethouder Biemans in verband met haar 25-jarig jubileum bij de VVV.

Heldens zegt dat ze met veel plezier samen met haar collega’s 27 jaar heeft klaargestaan voor de inwoners en toeristen in Deurne en De Peel: “Ik ben trots op het VVV-team dat er staat en wens hen dan ook heel veel succes toe bij de voortzetting van dit mooie werk.”

Foto: VVV Deurne/Geopark Peelhorst en Maasvallei

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen