4 C
Deurne
dinsdag 5 december 2023
Home- DeurneControleurs hondenbelasting doen ronde door gemeente Deurne

Controleurs hondenbelasting doen ronde door gemeente Deurne

Controleurs gaan komende maanden bij inwoners van de gemeente Deurne de controle hondenbelasting uitvoeren. Hierbij wordt gecheckt of het juiste aantal honden is geregistreerd en of hondenbezitters hiervan aangifte hebben gedaan bij Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB). Deze organisatie heft en int de belasting in opdracht van de gemeente.

Er wordt in totaal bij een derde van alle adressen gecontroleerd. Als je niet thuis bent, laat de controleur informatie achter over hoe je een hond kunt registreren. Ook bij adressen waar al hondenbezit is geregistreerd, kan iemand langskomen voor controle. De controleurs zijn in dienst van Legitiem BV en kunnen zich legitimeren met een identiteitspasje van het bedrijf.

Iedereen die één of meerdere honden houdt, is verplicht hiervan aangifte te doen bij BSOB. In het geval je dit nog niet hebt gedaan, kan dit via het digitaal loket van de BSOB. Meer informatie vind je op www.bs-ob.nl. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de BSOB, op werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur via 088-55 10 000.

Foto: Pexels

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen