8.5 C
Deurne
maandag 28 november 2022
Home- DeurneControleurs hondenbelasting doen ronde door gemeente Deurne

Controleurs hondenbelasting doen ronde door gemeente Deurne

Bij inwoners van de gemeente Deurne wordt komende maanden de controle hondenbelasting uitgevoerd. Hiervoor zijn controleurs inmiddels gestart met het checken of het juiste aantal honden is geregistreerd en of hondenbezitters hiervan aangifte hebben gedaan bij Belastingsamenwerking Oost-Brabant (BSOB). Deze heft en int de belasting in opdracht van de gemeente.

De controleurs zijn in dienst van Legitiem BV en kunnen zich legitimeren met een identiteitspasje van het bedrijf. De controles worden komende maanden uitgevoerd in Deurne, Gemert-Bakel, Asten, Someren en Oss. Per gemeente wordt ongeveer een derde van alle adressen gecontroleerd.

Hondenbezit
Als je niet thuis bent, laat de controleur informatie achter over hoe je een hond kunt registreren. Ook bij adressen waar al hondenbezit is geregistreerd, kan een controleur langskomen. Iedereen die één of meerdere honden houdt, is verplicht hiervan aangifte te doen bij BSOB. In het geval je dit nog niet hebt gedaan, kan dit via het digitaal loket van de BSOB.

Meer informatie vind je op bs-ob.nl en bij ‘veelgestelde vragen’. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de BSOB, op werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur via 088-55 10 000.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen