12.7 C
Deurne
zondag 1 oktober 2023
Home- DeurneCorinne de Wit verkozen tot Heikneuter van het jaar 2023

Corinne de Wit verkozen tot Heikneuter van het jaar 2023

Corinne de Wit uit Deurne is afgelopen weekend verkozen tot Heikneuter van het jaar 2023. De onderscheiding krijgt ze van het bestuur van de carnavalsvereniging voor het vele werk dat ze heeft verricht bij de Heikneuters en in de wijk St. Jozefparochie.

De activiteiten van Corinne lopen uiteen van zich inzetten bij ouderverenigingen op school tot hulp bij het ‘Heise ijs’. Verder heeft ze zorg gedragen voor de communicanten in de St. Jozefparochie en bij stichting Wesp steekt ze de handen uit de mouwen bij het opbouwen en afbreken van attracties bij het evenement Xplosion. Ook bij SJVV kunnen ze altijd rekenen op de hulp van Corinne de Wit. “Wij als Heikneuters zijn blij met haar, zo verzorgt ze samen met de eetcommissie voor de inwendige mens. Het is duidelijk; ‘nee’ komt niet voor bij haar in het woordenboek”, meldt de carnavalsvereniging.

De verkiezing van Heikneuter van het jaar wordt gedaan op basis van wat de desbetreffende persoon voor vrijwilligerswerk bij de carnaval en voor de jeugd in het Heikneuterrijk heeft gedaan. De Heikneuter van het jaar is iemand die veelal achter maar ook voor de schermen bergen werk verzet, door diverse activiteiten of organisaties te ondersteunen.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen