-1.2 C
Deurne
zaterdag 10 december 2022
Home- DeurneCosentino in Deurne zoekt enthousiaste vrachtwagenchauffeur

Cosentino in Deurne zoekt enthousiaste vrachtwagenchauffeur

[ADVERTORIAL] Je bent een kei van een chauffeur en weet je weg doeltreffend te vinden met jouw trekker-oplegger. Maar je helpt ook graag mee met het laden en lossen en kan goed omgaan met een met autolaadkraan. Herken je jezelf hierin? Dan is Cosentino in Deurne op zoek naar jou.

Cosentino is een Spaans familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en distributie van materialen uit steen. Samen met het enthousiaste team ga je platen leveren aan steenverwerkers door heel Nederland. Daarnaast bied je ondersteuning aan het magazijn; van het bijhouden van de monsterstalen tot het controleren en verwerken van orders en binnengekomen materialen.

Visitekaartje
De chauffeurs van Cosentino zijn het visitekaartje van het bedrijf. De ideale chauffeur is iemand  met een representatieve uitstraling en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent in het bezit van rijbewijs BCE en code 95 en hebt eventueel ook een hijsbewijs.

Fulltime
Het liefst heb je al ervaring met het rijden in een trekker/oplegger en kraanervaring. Je woont in Deurne of omgeving en wil graag snel voor 40 uur per week fulltime aan de slag. Bij Cosentino werk je als chauffeur alleen in dagdienst en onder goede secundaire arbeidsvoorwaarden in een informele werksfeer.

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Klik dan hier voor meer informatie of om direct te solliciteren.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen