23.1 C
Deurne
donderdag 25 juli 2024
Home- DeurneCultuurcentrum Deurne start met ticketverkoop voor nieuwe theaterseizoen

Cultuurcentrum Deurne start met ticketverkoop voor nieuwe theaterseizoen

Terwijl het huidige seizoen nog in volle gang is, wordt er bij Cultuurcentrum Deurne achter de schermen al geruime tijd gewerkt aan de opzet van het theaterprogramma 2024-2025. Vrijdagochtend om 09.00 uur start de ticketverkoop voor de Connectie-leden van het CCD en komende maandag begint de reguliere kaartverkoop.

In het nieuwe theaterseizoen zijn er in Deurne onder meer voorstellingen van Tis Hier Geen Hotel 3, Christel de Laat, Guido Weijers en Een Nacht in de Efteling.

Het Deurnese cultuurcentrum meldt dat er voor de nieuwe programmering is gezocht naar nieuwe genres, nieuwe artiesten en nieuwe voorstellingen die het publiek laten verrassen, verrijken en verwonderen: “Het team van Cultuurcentrum Deurne staat voor je klaar om je met open armen te ontvangen, vragen te beantwoorden en je te helpen met het kopen van je tickets. Op vrijdag 24 mei is de theaterkassa enkel voor onze Connecties geopend. Maandag 27 mei is de theaterkassa geopend voor iedereen.” Meer informatie vind je op ccdeurne.nl.

Foto: DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen