2 C
Deurne
zaterdag 3 december 2022
Home- DeurneCultuuroptimisten in Deurne delen hun ideeën voor de toekomst

Cultuuroptimisten in Deurne delen hun ideeën voor de toekomst

In de foyer van het Cultuurcentrum in Deurne kwamen woensdagavond 19 juni een twintigtal afgevaardigden van cultuurverenigingen en cultuurliefhebbers samen om hun ideeën te delen over de toekomst van cultuur in de gemeente.

De avond met de naam ‘Cultuuroptimisten’ werd geopend door Suzanne Slachmuijlders die als medewerker Cultuurbeleid van de gemeente Deurne uitlegde wat de conclusies zijn van het onderzoek naar cultuurbeleid dat eerder is uitgevoerd.

Themajaren

Ook werden de toekomstige themajaren van de VVV toegelicht. In 2020 zal dat zijn ‘Deurne in beweging’ en in 2021 is het themajaar ‘Deurne 1300 jaar’. Het zijn voorlopige werktitels en de naamgeving staat nog open voor suggesties. De aanwezigen spraken samen met elkaar over hoe zinvol de themajaren voor Deurne zijn en wat er nog verbeterd kan worden.

Interactieve sessie

Met behulp van grote vellen papier werd de input van de cultuur-betrokkenen uit Deurne in een interactieve sessie opgeschreven en gedeeld met elkaar. Daarnaast werd er een ontwerpwedstrijd voor een nieuw onderdeel op het station gepresenteerd op de avond.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen