14.9 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- DeurneDag vol voetbal en gezelligheid met MiniMasters-toernooi van SJVV Deurne

Dag vol voetbal en gezelligheid met MiniMasters-toernooi van SJVV Deurne

Van selectiespelers tot beginners, iedereen vanaf 14 jaar kan deelnemen aan het jaarlijkse toernooi MiniMasters van voetbalvereniging SJVV in Deurne. Op eerste Pinksterdag, zondag 5 juni rond 10.30 uur gaan de Vijf-tegen-vijf-wedstrijden van start.

Bij dit toernooi staat gezelligheid op de eerste plaats, geeft de organisatie aan. De wedstrijden worden gespeeld op een kwartveld en zijn verdeeld over vier verschillende speelklassen. In de groep ‘Prestatie’ zitten voornamelijk selectiespelers van de hoogste jeugdteams (O19-1). Lagere elftallen en hogere jeugdteams spelen in de klasse ‘Recreatie-a’ en 35+, 16- en ongeoefende voetballers spelen als gemixte teams in ‘Recreatie-b’. Daarnaast is er nog een damesklasse.

Het MiniMasters-toernooi vindt plaats op zondag 5 juni van 10.30 tot 17.00 uur op het terrein van SJVV aan de Vloeieindsedreef 14 in Deurne. Aan het einde van de middag is er de prijsuitreiking en vindt er een feest plaats met muziek van DJ Tom van Leeuwen. Aanmelden kan via de website van SJVV.

Foto: SJVV

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen