25.1 C
Deurne
woensdag 29 juni 2022
Home- DeurneDagelijks Leven Deurne in Top 10 van beste verpleeghuiszorgaanbieders

Dagelijks Leven Deurne in Top 10 van beste verpleeghuiszorgaanbieders

Dagelijks Leven in Deurne behoort met een 9,2 gemiddeld opnieuw tot de tien beste aanbieders van verpleeghuiszorg in Nederland. Dinsdag 7 december werd bekend dat de zorgorganisatie hoog in de ZorgkaartNederland Top 2021 staat. In Deurne biedt Dagelijks Leven in Het Wilhelminahuis gespecialiseerde zorg aan mensen met dementie. Volgend jaar gaan ze dat ook doen in Het Heiakkerhuis.

“Een prachtig resultaat”, zegt Jeroen Kleinjan, directeur van Dagelijks Leven dat inmiddels 72 kleinschalige woonzorglocaties door heel Nederland heeft. “Het is fantastisch dat we, net als vorig jaar, in de top 10 staan. We zijn vooral heel trots op onze medewerkers, die zich elke dag weer met hart en ziel inzetten voor onze bewoners met dementie. Dat ook onze bewoners en hun verwanten dit waarderen, blijkt nu opnieuw. Zij zijn het, die via ZorgkaartNederland hun ervaringen en cijfers doorgeven. Wij willen hen daar dan ook hartelijk voor bedanken.”

24 uur per dag
In elk huis van Dagelijks Leven wonen maximaal 22 bewoners met dementie. Zij leven zoveel mogelijk zoals zij dat zelf graag willen en gewend zijn en krijgen 24 uur per dag persoonlijke en gespecialiseerde zorg. Naast een professioneel zorgteam werken op elke locatie gediplomeerde activiteitenbegeleiders, gastvrouwen- en heren, huishoudelijke medewerkers, servicemedewerkers en een eigen kok die dagelijks zorgt voor een verse maaltijd.

ZorgkaartNederland, een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland, is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Elke zorgorganisatie die tussen 1 januari en 1 november 2021 dertig of meer waarderingen kreeg, deed automatisch mee voor een plek in de Zorgkaart Top 2021.

Foto: Dagelijks Leven Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen