17.7 C
Deurne
zaterdag 22 juni 2024
Home- DeurneDansers Enya Kwerreveld voortaan verder onder de naam District 98

Dansers Enya Kwerreveld voortaan verder onder de naam District 98

Na vele jaren dansen onder de vlag van sportschool B-Trained heet de dansstudio onder leiding van Enya Kwerreveld voortaan District 98. De naamswijziging heeft te maken met de overname van de Zeilbergse sportschool door Fysiotherapie Louwers.

Het was zelfs voor de leerlingen van de Deurnese nog een verrassing. Zaterdagavond, na hun eerste theatershow Beyond The Frame, vroeg de danscoach iedereen om zich naar het scherm om te draaien. “Drie, twee, één…” telt ze af. Dan verschijnen het nieuwe logo en de nieuwe naam District 98 in beeld.

Nog een verrassing
Maar de dansers en het publiek zijn niet de enigen die verrast worden. Ook Enya zelf krijgt een verrassing uitgereikt door haar moeder Evelyn. “Ik ben megatrots op je en op deze show die je hebt neergezet.” Het cadeau is een ingelijste afbeelding van het thema van de voorstelling met het nieuwe logo eronder.

“Enya, Enya, Enya”, roepen alle leerlingen op het podium. Dan is het tijd voor een hele grote groepsknuffel. De toeschouwers gaan staan en applaudisseren luid. Terwijl het doek sluit, gaan vele handen die hartjes maken de lucht in.

Zondag lees je ook een uitgebreid verslag van theatershow Beyond The Frame op dmgdeurne.nl.

Foto’s: Josanne van der Heijden

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen