4.3 C
Deurne
woensdag 7 december 2022
Home- DeurneDateLate, datingavond in Deurne voor 50 tot 65 jarigen

DateLate, datingavond in Deurne voor 50 tot 65 jarigen

Dating, het is nogal een hot item tegenwoordig. Via het wereldwijde web lijkt de liefde voor het oprapen te liggen, datingsites en -apps schieten als paddenstoelen uit de grond, de keuze is reuze. Maar toch is deze ‘gemakkelijke’ manier van daten niet zaligmakend, zeker niet wanneer je wat ouder wordt. Een Deurnese dame (die in dit artikel liever niet bij naam genoemd wordt) besprak haar ervaringen met wijkwerker Krystyna Meijer en zo werd het idee voor ‘DateLate’ geboren.

Online liefdespad
Krystyna ondersteunt vanuit de LEV groep bewonersinitiatieven die gericht zijn op verbinding, zij zag in het verhaal mogelijkheden. Als doelgroep is gekozen voor mensen van 50 tot 65 jaar. Dit is een bewuste keuze omdat dit een leeftijd is waarop veel scheidingen voorkomen en tevens een leeftijd waarop het lastig is om nieuwe, gelijkgestemde mensen te ontmoeten.
De Deurnese is ervaren op dit gebied. Ze valt in de leeftijdscategorie én heeft het online liefdespad meermaals bewandeld. Tijdens haar tocht heeft ze leuke contacten opgedaan maar ook verschillende keren meegemaakt dat mannen zich voordeden als iemand anders.
“Het voordeel van fysiek daten is dat je elkaar echt in de ogen kunt kijken, daaruit kan je heel veel opmaken.” stelt ze “Het hoeft niet perse liefde te worden, vriendschap is ook mooi. De meeste alleenstaanden in deze leeftijd zijn niet eenzaam, maar voelen zich wel geregeld alleen, het zou fijn zijn om hier iets in te kunnen veranderen.”

Deelnemers
Wanneer je je aanmeldt voor ‘DateLate’, dan meld je je aan voor een datingavond gericht op mensen in de leeftijd van 50 tot 65 jaar die in en om Deurne wonen. Hoe de avond er precies uit gaat zien, staat op dit moment nog niet vast, dat is onder andere afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De organisatie vindt het belangrijk dat deelnemers zich op hun gemak voelen, daarvoor zal tijdens de avond veel aandacht zijn.

Opgeven
De eerste versie van DateLate vindt op donderdag 17 oktober om 20.00 uur plaats op een lokatie in Deurne.
Deelname is kosteloos, aanmelden kan tot 1 oktober. Stuur een mailtje met daarin je naam, leeftijd en opleidingsniveau naar date50tot65@hotmail.com. Opgave staat niet gelijk aan deelname, binnen het concept is ruimte voor een beperkt aantal deelnemers en bovendien moet er een gelijk aantal mannen en vrouwen zijn. Verdere info ontvang je na inschrijving per mail, hiervoor is gekozen om zo discreet mogelijk om te gaan met deelnemers.
De organisatie hoopt op een groot succes en sluit een vervolg niet uit.

Deze eerste versie van DateLate is gericht op hetero’s.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen