17.6 C
Deurne
donderdag 13 juni 2024
Home- Liessel‘De benen van Liessel’ halen landelijk nieuws

‘De benen van Liessel’ halen landelijk nieuws

Het is het gesprek van de dag in Liessel, de gespreide vrouwenbenen op de gevel van het huis van Prins Mario d’n Uurste van CS De Kei. De versieringen zijn overigens niet door Prins Mario en Prinses Edith zelf aangebracht maar het is een ludieke actie van de buurtvereniging. En nu zijn ook Editie NL van RTL-Nieuws de benen in Liessel opgevallen. Op de site van Editie NL melden zij het nieuws uit Liessel en mogelijk haalt het bericht ook de uitzending van Editie NL maandagavond om 18:16 uur op RTL 4.

Geweldig

Prinses Edith werkt als kraamverzorgster en dat is de reden waarom de gespreide benen nu rond hun voordeur prijken. De prinses zelf kan er wel om lachen, op Facebook reageert ze: “Lieve buurtjes, bedankt voor deze ludieke actie om mijn beroep als kraamverzorgende zo in de picture te zetten… geweldig!!!! Grt prins Mario dn 1e en prinses Edith.”

Achtergrond

Maar niet iedereen in Liessel is even blij met de vrouwenbenen aan de voorgevel van het huis van de Prins en Prinses. Tegenover Omroep Brabant meldde een inwoonster van Liessel: “Ik ben er nu een paar keer langs gereden en denk dan echt: ‘mag het iets vrouwvriendelijker alsjeblieft’. Dus ja, ik heb er best wel moeite mee. De eerste keer dat ik er langsreed, kon ik m’n ogen bijna niet geloven en moest ik bijna een ruk aan m’n stuur geven. Kijk, als je de achtergrond kent, begrijp je het al wat beter. Zij is namelijk kraamverzorgster en hij is in het huis geboren. Maar ja, wie kent die achtergrond? En dan hadden ze er net zo goed een ooievaar neer kunnen zetten.”

Mario en Edith Willems werden in november geïnstalleerd als Prins en Prinses van CS de Kei in Liessel. Mario werkt bij de Voergroep Zuid in Deurne en Edith als kraamverzorgster bij Mediplan Kraamzorg. Prins Mario is zoon van ex- Prins Toon d’n Derde en ex- Prinses Mia Willems.

Zie ook: https://dmgdeurne.nl/mario-willems-63ste-prins-de-kei/

Foto: Ramon van Hoek – DMG (Deurne Media Groep)

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen