21.3 C
Deurne
woensdag 19 juni 2024
Home- DeurneFC Robinstijn viert jubileum met veiling

FC Robinstijn viert jubileum met veiling

De Deurnese stichting FC Robinstijn bestaat 10 jaar. De organisatie zet zich in om voetbal gerelateerde kinderwensen in vervulling te laten gaan. Niet alleen bestaat FC Robinstijn 10 jaar, ze hebben inmiddels ook de wens van meer dan 100 kinderen mogelijk gemaakt.

Veiling

Om het jubileum te vieren, houdt de stichting nu een jubileumveiling onder het motto “Ik geef mijn shirt voor een voetbalwens!” Voetballers die ambassadeur zijn voor FC Robinstijn zullen verschillende voetbalitems beschikbaar stellen zoals origineel gedragen en gesigneerde shirts, schoenen en keepershandschoenen.

Aniek Nouwen

De Deurnese Aniek Nouwen van het vrouwenelftal van PSV heeft ook haar voetbalshirt beschikbaar gesteld voor de actie. Op haar Instagram-account meldt ze: “Ik steun FC Robinstijn en geef mijn shirt voor een voetbalwens!! Ik nomineer @aline_zeler om ook een shirt te doneren. Bied mee en bezorg kinderen de dag van hun leven!” Iedereen kan meebieden via de website www.fcrobinstijn.nl.

Jubileumshirt

Vorige week presenteerde de stichting een speciaal jubileumshirt. Voor dit shirt werd een nieuw clubembleem ontwikkeld met daarboven een gouden ster als symbool voor de 100 voetbalwensen die in vervulling zijn gegaan. Alle kinderen waarvan een wens wordt verwezenlijkt, krijgt zo’n jubileumshirt met daarop hun voornaam en als rugnummer het nummer van hun wens.

Stichting FC Robinstijn laat al 10 jaar voetbalwensen in vervulling gaan van kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden zoals kinderen die ernstig ziek zijn of zijn geweest, een geestelijke of lichamelijke beperking hebben of op een andere manier iets ingrijpends hebben meegemaakt in hun leven.

Foto: FC Robinstijn

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen