19.2 C
Deurne
zaterdag 25 juni 2022
Home- DeurneDe Ossenbeemd grijpt naast ANWB-prijs van 10.000 euro

De Ossenbeemd grijpt naast ANWB-prijs van 10.000 euro

Bij de campagne ‘ANWB Fonds helpt je op weg’ heeft Natuur en Milieu Educatief Centrum De Ossenbeemd in Deurne net naast de hoofdprijs van 10.000 euro gegrepen. Er was goede hoop dat ze de prijs zouden winnen voor het plan dat ze hadden ingestuurd naar de ANWB omdat ze al waren doordrongen tot de Brabantse top 3. 

De Ossenbeemd wilden met het prijzengeld hun gebouw en terrein beter toegankelijk te maken voor mensen in een rolstoel en voor slechtzienden. Voorzitter van Dick van der Star van De Ossenbeemd vindt het jammer dat zijn organisatie niet heeft gewonnen maar is toch trots en dankbaar: “Een mooie positie, maar uiteindelijk heeft de jury besloten een ander project tot winnaar uit te roepen. Ik wil graag namens De Ossenbeemd iedereen bedanken die de moeite heeft genomen om op ons zijn of haar stem uit te brengen. Zoveel steun heeft ons echt goed gedaan”, vertelt Van der Star. Het bestuur van de Ossenbeemd gaat proberen om samen met de vrijwilligers een aantal onderdelen van het plan dat ze hadden ingestuurd naar de ANWB toch te realiseren binnen bestaande middelen.

De Ossenbeemd is op dit moment vanwege de coronamaatregelen gesloten tot en met dinsdag 19 januari. De organisatie hoopt bezoekers weer te kunnen ontvangen vanaf woensdag 20 januari. Op de website van de Ossenbeemd en hun Facebookpagina vind je de meest actuele informatie over de openingstijden.

Foto: De Ossenbeemd

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen