8.8 C
Deurne
maandag 3 oktober 2022
Home- DeurnePromotie van themajaar ‘Deurne 1300’ van start

Promotie van themajaar ‘Deurne 1300’ van start

In 2021 bestaat Deurne 1300 jaar en ter gelegenheid van die 13 eeuwen Deurne is het nieuwe thema van ‘Deurne Palet van De Peel’ in 2021 ‘Deurne 1300’. Voor de promotie van het nieuwe themajaar worden er door de VVV nieuwe banieren ophangen in Liessel, Vlierden, Neerkant, Helenaveen, St. Jozefparochie, Walsberg en Zeilberg. In het centrum van Deurne worden de banieren door Centrummanagement geplaatst.

Voor het ontwerp van de huisstijl van het themajaar in 2021 is gekozen voor een verzameling van icoontjes die te maken hebben met de geschiedenis van 1300 jaar Deurne. Op de banieren zijn onder meer het moeras en een enkele boerderij te zien, de rol van Sint Willibrordus, het groot kasteel en verwijzingen naar de kunstenaars en creatieve Deurnenaren zoals Aaltje Noorderwier, Toon Kortooms en Friso Wiegersma.

De icoontjes verwijzen ook naar de jubileumactiviteiten die voor het nieuwe jaar op het programma staan zoals toneel, muziek en kunst. Het ontwerp is gemaakt door Spiegel Crossmedia Communicatie in Deurne.

Foto: VVV Deurne

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen