5.4 C
Deurne
vrijdag 23 februari 2024
Home- DeurneDemonstratiewedstrijd Walking Football op sportpark SV Deurne

Demonstratiewedstrijd Walking Football op sportpark SV Deurne

Walking football is voor 60-plussers en een voetbalvorm waarbij spelers op een kwart veld in wandeltempo de bal maximaal op heuphoogte spelen in een spelvorm van zes tegen zes, zonder keeper, zonder (fors) lichamelijk contact. Op dit moment bestaat er nog geen soortgelijk aanbod in de regio en SV Deurne wil graag kartrekker zijn van deze nieuwe tak van voetbalsport en start na de zomer met Walking Football voor iedereen in de regio.

De stijgende populariteit van deze voetbalvorm is ook bij SV Deurne niet onopgemerkt gebleven en in samenwerking met Leef! Deurne is besloten te gaan kijken of deze vorm ook in Deurne aangeboden kan worden.

RKMSV en SV Melderslo
Donderdag 21 juni wordt op het sportpark van SV Deurne een demonstratiewedstrijd Walking Football gespeeld tussen de Walking Football-teams van RKMSV (Meijel) en SV MeldersloAanvang 19.45 uur en de entree is gratis.
Voor aanvang van de wedstrijd vertellen spelers van RKMSV en SV Melderslo kort over de regels en hun ervaringen als Walking Football-speler. Na afloop van de wedstrijd is De Basis (kantine SV Deurne) open en is er mogelijkheid om vragen te stellen.

Geïnteresserden kunnen mailen naar walkingfootball@svdeurne.nl

 

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen