20.9 C
Deurne
zondag 19 mei 2024
Home- DeurneDennie Christian onthuld als mystery guest voor nieuw carnavalsevenement Gehaktbal in Deurne

Dennie Christian onthuld als mystery guest voor nieuw carnavalsevenement Gehaktbal in Deurne

Voor het nieuwe carnavalsevenement van De Peelstrekels genaamd Gehaktbal is dinsdag de mystery guest bekend gemaakt. Dennie Christian is de hoofd-act bij de carnavalsmiddag in Deurne met optredens van tonprater Berry Knapen, zangduo Echt Faut en lokale artiesten Wissiknie en Meisjes met Rode Jasjes. De Hôsbengels zorgen met hun Ere-Hôsbengel voor de muzikale omlijsting als hofkapel van De Peelstrekels.

De mystery guest werd gisteren op een ludieke manier bekendgemaakt in een video waarin de vorst van de carnavalsvereniging op zoektocht ging naar de nog geheime hoofdgast. Na een omzwerving door de gemeente Deurne kwam uiteindelijk Dennie Christian in beeld die verklapte dat hij de mystery guest is die dinsdag 22 februari gaat optreden tijdens het Gehaktbal.

Tekst gaat verder onder de video

Rosamunde
Het succes voor de Duitse schlagerzanger begon in 1975 toen hij na drie singles zijn eerste grote hit Rosamunde scoorde. Ook met de opvolgers Besame Mucho en Marsipulami stond hij vele weken bovenaan in de Nederlandse Top 40. Dennie Christian behaalde in zijn muzikale carrière twee gouden singles, elf gouden lp´s en één platina album.

Nieuwe activiteit
Sinds de Peelstrekels op dinsdag geen boerenbruiloft meer hebben, zijn ze de laatste jaren op zoek geweest naar een alternatief programma. Het idee voor de nieuwe activiteit komt van een groepje creatieve leden van de carnavalsvereniging. Voorzitter Marcel van Zwam van De Peelstrekels is enorm trots op dit nieuwe evenement. “Het bruist van creativiteit binnen de vereniging. De naam Gehaktbal alleen al, geeft je een carnavalsgevoel. Ik ben er erg blij mee en zeer trots op de mensen die het bedacht hebben.”

Gehaktbal vindt plaats op dinsdag 22 februari in het Cultuurcentrum in Deurne en duurt van 13.00 tot 18.00 uur. Voorafgaand wordt het Ukkepukkenbal gehouden. De entree is gratis.

Foto: Facebook Dennie Christian

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen