23.1 C
Deurne
woensdag 17 juli 2024
Home- DeurneDeurne klaar voor Nederland-Engeland; wedstrijd live op grote beeldschermen op diverse plekken

Deurne klaar voor Nederland-Engeland; wedstrijd live op grote beeldschermen op diverse plekken

Oranje aanmoedigen kan woensdagavond niet alleen vanuit je eigen huiskamer. Want als om 21.00 uur het fluitsignaal klinkt voor start van de halve finalewedstrijd van Nederland tegen Engeland kun je ze ook toejuichen op diverse plekken in Deurne waar het duel op grote beeldschermen te zien is.

Op de Markt in Deurne wordt in het kader van de Zomerse Woensdagen een mega-scherm klaargezet voor de Oranjefans door de Gezamenlijke Horeca Markt Deurne. Vanaf de terrasjes en de Markt zelf kan gezamenlijk naar de wedstrijd worden gekeken. Na afloop verzorgt Dj Markie Bee voor de muziek.

In de wijk Heiakker kunnen buurtbewoners de ploeg van Ronald Koeman aanmoedigen terwijl ze kijken naar het duel op een groot scherm in Wijkcentrum De Heiakker aan de Meent 3 in Deurne.

Ook op Green Valley Estate aan de Bruggenseweg 11a in Deurne wordt Nederland-Engeland op een groot beeldscherm vertoond en zijn er speciale acties voor onder meer spelers van voetbalteams die zich gezamenlijk aanmelden om te komen kijken.

Bij Café ’t Pandje aan de Molenstraat 15 in Deurne kan de halve finale van het EK worden gevolgd op verschillende schermen, zowel binnen als buiten. Na de wedstrijd is er vanaf 23.00 uur een Oranje Party. In de Sint Jozefparochie kunnen de Oranjefans terecht bij het Perron aan de Vlierdenseweg 5 in Deurne waar het voetbalduel op groot scherm is te zien.

Café Bright Side aan de Blasiusstraat 11 in Deurne-Zeilberg is voor woensdagavond omgebouwd tot een arena waarin de wedstrijd kan worden gevolgd op een groot beeldscherm. Ook zijn er tijdens de wedstrijd speciale acties.

Iets verderop in de Zeilberg bij Café de Kroeg aan de Blasiusstraat 7 kan het voetbalduel zelfs op maar liefst zes beeldschermen worden gevolgd. Voorafgaand is er vanaf 19.30 uur een optreden van Manfred ‘The Music Man’ Spiller die het publiek alvast in de stemming brengt met een Hollands Feestje.

De wedstrijd tussen Nederland en Engeland zorgde woensdagochtend al voor druk verkeer op de A67 en bij de grensovergang naar Duitsland. “We zien de file nu langzaam maar zeker oplopen omdat steeds meer supporters richting Dortmund vertrekken”, aldus Rijkswaterstaat.

Foto: archief DMG

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen