16.5 C
Deurne
woensdag 29 maart 2023
Home- DeurneDeurne kleurt na twee jaar eindelijk weer echt oranje op Koningsdag

Deurne kleurt na twee jaar eindelijk weer echt oranje op Koningsdag

Na twee bewogen jaren, gaat het dit jaar dan eindelijk weer gebeuren. De vrijwilligers van de Oranjevereniging Deurne hebben alles op alles gezet om in een paar maanden tijd alles te organiseren. En het is hen gelukt zodat Deurne dit jaar weer flink oranje kan kleuren op 26 april tijdens de Koningsnacht en 27 april op Koningsdag.

Eindelijk kunnen de bevroren ideeën weer uit de ijskast, vertelt Bart Verhees van de Oranjevereniging: “Nadat de seinen op groen gingen, hebben we met onze enthousiaste vereniging snel alles op alles gezet. Na twee jaar kunnen we eindelijk weer een groot evenement organiseren in Deurne. Wij zijn er dan ook meer dan klaar voor om Deurne weer oranje te laten kleuren met een bomvol programma!”

Koningsnacht met Oranje Markt Festijn
Dit jaar zal er géén Royal Music Night plaats vinden. Het evenement vindt eens in de twee jaar plaats en volgens de planning gebeurt dat dan pas volgend jaar. Toch heeft de Gezamenlijke Horeca Deurne gezorgd voor een spetterend programma tijdens de Koningsnacht op 26 april. Vanaf 19.00 uur zal het Oranje Markt Festijn plaatsvinden met optredens van diverse artiesten en DJ’s zoals het Durgedraaid Feestteam, Lux ’n Flex, Brocco en Daan Peeters.

Slingermarkt
De Koningsdag in Deurne staat bekend om de gezellige slingermarkt die door de winkelstraten loopt. Ook dit jaar zal de markt weer groots worden opgezet in het centrum van Deurne. Kinderen hebben via de basisschool zichzelf kunnen aanmelden voor een gratis marktkraam. Heb je nog geen kraam en wil je toch je spulletjes verkopen? Meld je dan aan via de website deurnekleurtoranje.

Verenigingen
Tijdens deze slingermarkt is er ook voor verenigingen de mogelijkheid om zichzelf te promoten. Voor niet-commerciële verenigingen is een gratis kraam beschikbaar. Hiervoor kun je jouw vereniging nog tot 12 april aanmelden via marktkraam@deurnekleurtoranje.nl.

- Advertentie -
Lees ook

Meest Gelezen